Voimme olla ylpeitä Suomesta, mutta se ei tarkoita, että olisimme tyytyväisiä. Haluan tehdä työtä sen eteen, että huomenna on paremmin.

OSAAVA SUOMI PÄRJÄÄ

Haluan, että koulutukseen panostetaan tutista tohtorinhattuun, koska se on paras vakuutuksemme muuttuvassa maailmassa.

TYÖ TUO HYVINVOINTIA

Haluan synnyttää ihmisen mittaista työtä ja auttaa ihmisiä työllistymään sekä rakentaa ekologisesti kestävää kasvua ja vahvistaa taloutta oikeudenmukaisesti.

KAIKKI ERILAISIA MUTTA SAMANARVOISIA

Haluan taistella eriarvoistumista vastaan ja muuttaa verotusta reilummaksi, uudistaa sosiaaliturvan vastaamaan nykypäivän tarpeisiin.

ARVOKAS VANHUUS ON IHMISOIKEUS

Haluan parantaa ikäihmisten palveluita ja pieni- ja keskituloisten eläkeläisten toimeentuloa sekä pelastaa julkiset terveyspalvelut ylenpalttiselta markkinauskolta.

LAPSUUDESTA EI TULE UUSINTAA

Haluan rakentaa lapsiperheille turvallista arkea, laadukas varhaiskasvatus kuuluu jokaiselle. Poistetaan lapsiperheköyhyys ja ehkäistään nuorten syrjäytymstä.

EI OLE PLANEETTA BEETÄ

Haluan hillitä ilmastonmuutosta sosiaalisesti reilulla tavalla Suomessa ja kansainvälisesti, koska vielä ei ole liian myöhäistä.

Haluan paljon ja tiedän, että joulupukin kirje ei toteuta näitä toiveita. Siksi haluan jatkaa työtä kansanedustajana ja tehdä täysillä oman osani paremman maailman rakentamiseksi.